Gillibrand fik en kamp hun ønsker efter Trump

Gillibrand fik en kamp hun ønsker efter Trump

I dette filbillede tager Sen. Kirsten Gillibrand, D NY, senatets ed under en mock swearing ved at bede i ceremoni på Capitol Hill i Washington. Gillibrand fik en kamp, ​​hun ville have efter præsident Donald Trump angrebet hende i en provokerende tweet, der hævdede, at hun bad ham om kampagnens bidrag og ville have noget for dem. Gillibrand, er på valg igen næste år og betragtes som en mulig præsidentkandidat i 2020. Hun har været en førende stemme i den nationale debat om, hvordan man konfronterer seksuelt overgreb og chikane.

Cliff Owen Associated Press-filen

I dette filbillede taler Sen. Kirsten Gillibrand, D NY., På den demokratiske nationale konvent i Philadelphia. Gillibrand fik en kamp, ​​hun ville have efter præsident Donald Trump angrebet hende i en provokerende tweet, der hævdede, at hun bad ham om kampagnens bidrag og ville have noget for dem. Gillibrand, er på valg igen næste år og betragtes som en mulig præsidentkandidat i 2020. Hun har været en førende stemme i den nationale debat om, hvordan man konfronterer seksuelt overgreb og chikane.

J. Scott Applewhite Associated Press-filen

WASHINGTON >> Sen. Kirsten Gillibrand fik en kamp, ​​hun vil have, efter at præsident Donald Trump har slået ud på New York Democraten i en provokerende tweet, der hævdede, at hun bad ham om kampagnens bidrag og ville have noget for dem.

Gillibrand, der vælges næste år og bliver betragtet som en eventuel præsidentkandidat i 2020, har været en fremtrædende stemme i den nationale debat om, hvordan man konfronterer seksuelt overgreb og chikane. militære er sat til gavn for de magtfulde og de begunstigede på bekostning af de sårbare.

En brændende udveksling med Trump på tirsdag kunne gøre fokus på Gillibrand-kampagnen for at opveje dynamikken og sætte magten i ofrene, samtidig med at den 51-årige mor af to drenge skubbes i spidsen for et uformet demokratisk præsidentfelt.

Hun scathed ikoner i sin egen fest undervejs. Gillibrand blev udnævnt til Hillary Clinton Senates sæde, men hun sagde for nylig Bill Clinton skulle have opsagt formandskabet for hans uhensigtsmæssigheder. Det førte til, at Clinton-loyalister kritiserede hende som en utaknemmelig opportunist.

Frem og tilbage mellem Trump og Gillibrand kom som en bølge af beskyldninger om seksuelle overgreb, roles Capitol Hill, der tvang flere lovgivere uden for kontoret i bare den sidste uge alene. Sen Al Franken, D Minn., Meddelte, at han ville opsige en etisk sonde i beskyldninger om, at han seksuelt har chikaneret flere kvinder. Reps. John Conyers, D Mich., Og Trent Franks, R Ariz., Også ophøre efter overtrædelser af beskyldninger.

tror det er en beregning. Dette er et skelsættende øjeblik, sagde Gillibrand om afgangene i at tale med The Associated Press sent i sidste uge. bør holdes til de højeste standarder, ikke de laveste standarder.

kunne ikke være mere kynisk og bagud, sagde Gillibrand, som var en af ​​de første demokrater til at opfordre Franken til at træde ned. har intet at gøre med politik. Hele denne debat er, vi bryr os om kvinder. Et medlem af Senatet Armed Services Committee, hun og andre kvindelige lovgivere klædt ned højtstående militære ledere på en overskrift hørende, insisterer seksuelle overfald i rækken har kostet tjenesterne tillid og respekt for det amerikanske folk såvel som nationen mænd og kvinder i uniform.

hver eneste kommandant ønsker nødvendigvis kvinder i kraften. Ikke hver enkelt kommandant mener, hvad et seksuelt overfald er. Ikke hver enkelt kommandant kan skelne mellem et slag på æsel og voldtægt, fordi de sammenfletter alle disse forbrydelser sammen, fortalte Gillibrand de uniformerede mænd i 2013.

Fire år senere tilføjede Gillibrand sin stemme til det voksende antal mandlige senatorer, der bad Trump om at træde tilbage i lyset af flere beskyldninger om upassende seksuel adfærd. En dag efter hendes broderside udpegede Trump hende ud.

Præsidenten tweeted: Senator Kirsten Gillibrand, en totalt flunky for Chuck Schumer og en som ville komme til mit kontor for kampagnebidrag for ikke så længe siden (og ville gøre noget for dem), er nu i ringen kæmper mod Trump. Steve Daines, R Mont., Da hun trådte ud for at tage et opkald og advare hende til Trump-tweet. Hun fyrede tilbage, og kaldte præsidenten tweet et smør med henblik på at tavle hendes stemme. Hun fornyede også sin opfordring til en kongresundersøgelse af beskyldningerne mod Trump.

Gillibrand rystede tavshed på hendes hoved ved tanken om, at hun havde Moncler Udsalg Trump for kampagnens bidrag.

Demokrater sprang til Gillibrands forsvar.

På Det Hvide Hus sagde Trump-talskvinderen, Sarah Huckabee Sanders, ingen måde, præsidentens tweet var overhovedet. Hun sagde, at Trump talte om et rigget politisk system og det faktum, at lovgivere gentagne gange bad om penge. Federal Selection Commission records viser, at Billige Moncler Jakke Herre Trump og hans datter Ivanka Trump donerede næsten $ 8.000 til Gillibrand kongreskampagner.