Gingrich åbner op for ‘ærlig samtale’ med Trump

Gingrich åbner op for ‘ærlig samtale’ med Trump

Du har nævnt noget, der er virkelig vigtigt, tror jeg, fordi jeg tror det er sådan en vigtig beslutning, det er næsten som et ægteskab på mange måder. Hvad ser du som VP’s rolle, fordi hvis jeg skulle nævne nogle ting, han skal være i stand til at debattere to, retsforfølge sagen mod Hillary og hendes vicepræsident. Jeg synes også at gøre sagen for Donald Trump kraftfuldt og effektivt, nogen, som du har brug for ved din side, hvis Gud forbyder , en 9/11, en Pearl Harbor eller en finanskrise. Culvahouse, som er en gammel proffs, og han gik for at bekæmpe alle, jeg mener, at være rigtig fair for Trump, havde han en meget bred vifte af mennesker. Og jeg må sige, at dette er lille selvbetjening, da jeg sandsynligvis er en af ​​de to finalister, men jeg tror i balance, at han kom ned til en cirkel, nå ud lidt længere end Christie og inkludere sessioner og et par andre Jeff Sessions, senatoren disse var alle førsteklasses mennesker. Det var ikke en trivial øvelse.

Så som en ikke-politiker, kender han heller ikke gange i Washington, det ved du, så jeg tror, ​​du har brug for nogen, der fylder den rolle og nogen, der kender så mange af disse mennesker. Og jeg tror virkelig alle finalisterne, du ved, kender disse mennesker meget, meget godt. Jeg mener, at de har været meget indviklede (ph) i meget lang tid, og de er meget respekterede, og derfor tror jeg, at en person, der vil fylde disse spande de bedste , og du ved, det er den beslutning, han skal træffe de næste par dage.

Se for eksempel på nogle af de nylige overskrifter fra den blæsende by. Ifølge ‘The Chicago Tribune’ i går i går dræbte tre mennesker, syv andre sårede. Men det er ikke alle. Chicagos børn bliver alt for ofte til ofre for denne voldelige forbrydelsesepidemi. Kan du forestille dig at vågne op og læse disse overskrifter? For eksempel, den 20. juni, ‘Treårige dreng kritisk skadet i træ græsplæne. 29. juni’ Fireyear gamle barn skudt i ansigtet i Parkway Gardens. ‘2. juli’ Far, to børn dræbt i Hazel Crest skyde. ‘5 juli, ‘Cousins ​​fem og otte skud mens du spiller med sparklers.’ 6. juli, ‘Fire år gammel skudt i ryggen i kørslen ved sydsiden.’ Og desværre kunne vi gå videre og igen.

BEN CARSON, R Tidligere præsidentkandidat: Nå er det ikke bare ham. Det er også de almindelige medier. Hvorfor er de ikke bekymrede over det blodbad, der foregår, uskyldige børn bliver dræbt? Det repræsenterer sådan en utrolig hykleri og dobbelt standard. Disse liv betyder også. Og hvis du tænker på, hvordan disse mennesker bliver såret, blev de såret af mennesker, der har en åbenbar tilsidesættelse af livets helhed for de mennesker, der er omkring dem. Disse liv betyder noget for dem. Hvorfor går vi ikke efter disse mennesker?

HANNITY: Jeg synes det er et godt punkt. Du ved, det er meget frustrerende, selv i dag er denne fyr DeRay Mckesson fra Black Lives Matter, en gruppe der har chanted ‘grise i et tæppe, steg dem som bacon’. vi ønsker? Døde politiet. Hvornår vil vi have dem? Nu. ‘ denne fyr, der er medlem af gruppen, nogle af disse medlemmer har chanted disse ting, og et Black Lives Dallas kapitel sagde, oh, dette Texas skydning af fem officerer er berettiget. Disse dræbende politiet har dræbt vores sorte mænd og kvinder hver dag og slippe af med det. Jeg har ingen sympati over for politiet eller deres familier. De gav ikke en fjols, når det er vores sorte mænd og kvinder. Det er godt for gåsen, det er godt for gander. Hvorfor er denne fyr i Det Hvide Hus i dag på en dag, de begraver disse politibetjente?

Men problemet er blodbadet. Alle disse børn, alle de unge mænd, de har familier, de har mødre, de har mennesker, der elsker dem. Hvornår skal vi som en nation vågne op og erkende, at dette er et alvorligt internt problem, som vi skal håndtere? Det er familiestrukturen, der er blevet forværret til det punkt, hvor mennesker ikke længere har værdier. Vi skiller os fra moral. Kirken er ikke længere relevant. Og hvad erstatter vi det? Alinsky type filosofi, Saul Alinsky, Hillary Clinton ’s helt, at hun skrev sin afhandling om, hvis bog ‘Rules for Radicals’ er dedikeret til Lucifer. Det er her, vi går. Vi er nødt til at vågne op.

Og vi er nu en tidligere NYPD-detektiv, Fox News-bidragsyderen Bo Dietl, og senior pastor for New Spirit Revival Center, administrerende direktør for National Diversity Coalition for Trump, dommer Darrell Scott. Herskende, jeg ved, du bekymrer dig om dette. Bo, jeg ved, du bryr dig om det. Ærlig, se på disse navne. Du kender ikke nogen af ​​disse navne. Jeg væddemål, hvis du gør det, måske kender du et eller to tilfælde. Og 3.470 hører vi ikke om Obama. Han har talt ud om otte år ni gange, men hvis det er et højt profileret tilfælde, er han foran og center. Hvis det går videre, fortæller han til dom, ingen fakta, ingen grundig proces, ingen formodning om uskyld. Hvad skal vi gøre af det?

Men du ved hvad vi mangler lige nu, og Dr. Ben Carson henviste til det. Hvad vi ikke har lige nu er den ene enestående forenende sorte leder, der beordrer både respekt og lydighed. Martin Luther King befalede respekt og lydighed af sine tilhængere Selv Malcolm X befalede respekt og lydighed af sine tilhængere. De sagde om Malcolm X, at han var den eneste mand, der kunne starte eller stoppe en racekrig. Men præsident Obama har ikke den slags lydighed, og han har heller ikke den slags respekt. Og grunden er fordi han er reaktionær snarere end proaktionær, så han kommer når der sker noget. Han vil være sympatisk.

KRIS KOBACH, KANSAS STADSSEKRETAR: Ja. Det er derinde. Og det er underlagt en endelig godkendelse på mandag, men jeg er sikker på at den forbliver derinde. Grunden til at jeg valgte det sprog og udvalget godkendte det, Sean, er, at dette skal være en rigtig mur . Vi har tidligere haft kongresser, der er blevet ignoreret af udøvende, og de sætter ting i jorden som sensorer, og de sætter ting overhead som droner. Men vi taler om en reel fysisk barriere her fra hav til skinnende hav . Og det amerikanske folk ønsker det, og det republikanske parti støtter det nu. DELGADO, CONSERVATIVE COLUMNIST: Absolut. Og det er fordi Latinos, Sean, vi er lovlydige, velordnede, lovgivende mennesker. Og vi vil bare have indvandringshåndhævelse. Vi ønsker ikke at skulle konkurrere med ulovlige indvandrere til vores job. Vi ønsker at være sikker. Vi ønsker, at vores børn skal være sikre, især de latinos, de mange latinamerikaner, der bor langs grænsen. Du har heroin, kokain, denne gift, der kommer over grænsen af ​​lastbilen. Og så hvad Donald Trump laver med denne væg og takket være patrioter som Mr. Kobach, vi ‘endelig skubber tilbage og gør noget ved det problem, som ingen ønsker at løse.

KOBACH: Jeg Moncler Udsalg tror, ​​at hvis man ser på platformen nu, Sean, er det ikke bare væggen, men partiet står nu stærkt for at håndhæve vores love, afvise Obama-amnesti og bringe retsstatsprincippet tilbage. De har på den anden side demokraterne, der fordobler den udøvende amnesti, de ønsker mere amnesti. De står for lovløshed og åbne grænser. Den amerikanske offentlighed har nu et valg som intet andet valg. Det republikanske parti står fast for reglen af loven. Demokraterne er modsatte. Jeg tror, ​​at Trump vil vinde delvist på grund af Billige Moncler Jakke Herre det.

Men det er hele tiden vi har forladt i aften. Som altid tak fordi du er hos os. Vi ses fra Ohio fra Cleveland i morgen aften.