Girard road rage hændelse fanget på kameraet

Girard road rage hændelse fanget på kameraet

GIRARD, Ohio (WKBN) Politi i Girard undersøger et tilfælde af tilsyneladende raseri mandag på Churchill Road, der eskaleret i en knytnævekamp.

Vores nyhedsbesætning var i området med at skyde video til en anden historie og fangede hændelsen på kameraet. Politiet bad om vores video for at hjælpe med at identificere de involverede parter.

En af de involverede mænd er Bo Suich, der ejer Girard Dairy Queen, og den anden er Robert Scott. Videoen viser, at de to mænd kommer ud af deres biler på Churchill Road og handler flere jabs, før de kaster hinanden på jorden.

Scott talte om, hvad der førte til hændelsen uden for politistationen.

blokerer tidligere, skød jeg ved et uheld, og han gik bare i raseri. Han havde et våben, og jeg prøvede bare at despisere det, før han tog våbenet, sagde Scott.

Scott sagde, at han pressede anklager mod Suich, og han vil have Suich CCW tilladelse taget væk. Suich er den, der ringede til politiet og sagde, at han skulle til Girard Fire Department for at få checket ud, ifølge en politi rapport.

Rapporten siger, at Suich var nordgående på Washington Avenue, der nærmede sig krydset Townsend, og da han gik gennem krydset, gik en blå pickup og trailer gennem stopskiltet på Townsend og ramte næsten Suich. Han vendte sit køretøj rundt for at konfrontere pickupdriveren om at køre stopskiltet og fulgte køretøjet til Churchill, hvor begge Moncler Sale køretøjer stoppede mellem Lawrence Avenue og St. Clair Avenue, siger rapporten.

Suich fortalte politiet, at han greb den anden driver, der senere blev identificeret som Scott, for det første fremgår det af rapporten.

Suich fortalte os ved telefon, at da Scott skar ham af, var han ikke sikker på, om der var nogen skade på hans bil, så han fulgte ham. Da han kom ud af bilen, forventede han ikke at kæmpe med Scott og ville kun tale med ham om at blæse gennem stopskiltet. Suich siger, at han kun forsvarede sig selv og hævder at han er en ansvarlig pistol ejer, og da han var på ham på det tidspunkt, havde han ikke til hensigt at bruge det overhovedet. Politiet sagde det sandsynligt, at Suich vil være den, der står over for afgifter i dette tilfælde.

Del dette: Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive i nyt vindue) Klik for at maile (åbnes i nyt vindue) MereKlik for at dele på Pinterest (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Tumblr (Åbner i nyt vindue) Klik for at sende denne til din Kindle-enhed (Åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) WKBN 27 Første nyheder giver kommentarer til at give mulighed for konstruktiv diskussion om de historier vi dækker. For at kommentere her anerkender Billige Moncler Jakke Herre du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår.