Giv dit sind en træning med matematik

Giv dit sind en træning med matematik

Californien, MD Du har hørt det, før du kan arbejde hårdt, eller du kan arbejde smart. Det lader til en god tilgang til matematik. Mange elever finder det ene emne at være en deal breaker, når det kommer til at omfavne ideen om, at læring er sjovt. I stedet for at præsentere matematik som et byrdefuldt emne, har Kama Friedman opdaget, at den samme tankegang, der anvendes til at gøre fysisk aktivitet, sjov virker også til matematik.

ikke hader matematik, de hader kampen, sagde Friedman, franchisetageren for to Mathnasium steder i det sydlige Maryland og Californien. masser af sjov i tal. et barn Friedman udmærket sig i matematik. altid elsket matematik, men jeg havde et godt supportpersonale, forklarede hun, at identificere sin familie som værende meget dygtig på emnet. Ikke alle børn vokser op i et sådant miljø, og når et fag viser sig udfordrende, er det ikke overraskende, når en elev falder bag resten af ​​klassen. Det er her Mathnasium kan hjælpe. de forstår ikke hvad de laver, børnene vil kæmpe, sagde Friedman. få dem her en gang, og de vandt kamp igen. Vejen til at blive lærerens lærer var ikke ligefrem en lige linje. Efter at have arbejdet i en familievirksomhed i 23 år, mindede hun om at have brug for en forandring. Salg, sagde Friedman, var ikke hendes ting. Hun ønskede at starte en vejledningstjeneste. Hendes mand Paul hørte en annonce på satellitradio til Mathnasium og foreslog, at hun måske ville se på det. var en perfekt pasform, sagde hun. Friedman underskrev en franchiseaftale med Mathnasium i 2013 og åbnede Mathnasium of Dunkerque i august 2014. I februar åbnede Friedman Mathnasium of California, MD på Lexington Village Moncler Outlet Online Way. Den nye placering har otte medarbejdere deltid, studerende og fagfolk med en evne til at dele deres ekspertise i matematik med kunder. heldig her nede, at vi kan trække fra basen (Naval Air Station Patuxent River), sagde Friedman, bemærker Naval Air Systems Command (NAVAIR) er bemandet af ingeniør majors og matematik eksperter. er uddannet i vores metoder, udtalte hun.

Det er ikke kun de elever, der har brug for afhjælpning, der drager fordel af eksperterne på Mathnasium. Friedman forklarede, at eleverne søger en udfordring også finde denne gymnastiksal for sindet at være et godt sted at tilbringe tid. Børn med et ønske om at have og holde karriere inden for et felt (videnskab, teknologi, teknik og matematik) får også en træning på Mathnasium.

At sætte et barn på vej til forbedring i matematik ser ud til at spille en afgørende rolle i udviklingen af ​​en bedre afrundet student, forklarede Friedman. ikke bare matematik, de gør det godt i det hele om bord, sagde hun.

Så hvad en god plan for et Mathnasium medlem? er et læringscenter, sagde Friedman. Ønsker børn at være her to eller tre gange om ugen. I øjeblikket har St. Mary County-lokaliteten over 50 aktive studerende. Har flere af de fremadrettede børn her, sagde Friedman. I begyndelsen af ​​november hostede Mathnasium of Dunkirk den årlige en matematisk begivenhed for studerende i klasse 2 til 5. Penge doneret af deltagerne gik til støtte for lokale skoler og dets forældreforbund. Arrangementet omfattede matematiske spil og priser.

For mere information om Mathnasium of California Billige Moncler Jakke Herre og / eller Mathnasium of Dunkerque, besøg deres hjemmesider.