Giv ikke sorte hvad de vil have

Giv ikke sorte hvad de vil have

Jeg kan ikke engang komme forbi side 8 i juli 2 Star Tribune. Din redaktionelle (‘Nugent not welcome here’) gør mig syg. Jeg har været en stolt Wyomingite i over 30 år, men du får Detroit til at komme ud i mig Ted er ikke racist, du narre Jeg voksede også op i Detroit, og som jeg har sagt til mange før N-ordet smides rundt af sorte. Mens de bor i blandede race børnehjem, er de sorte folk der og på skolen kaldte os meget hvide piger det meget N-ord, du vælger at mærke Ted som racist for at bruge. Du er selvfølgelig aldrig blevet tæmmet eller snakket ‘groft’ og ned til af en sort person. Jeg forsikrer dig om, Moncler DunJakke at de ved, hvordan man laver en person føler sig dybt angst og fremkalder forfærdelig undertrykkelse og nedbrydning. Jeg er enig med ham i, at hvis de kan bruge det på vilje, hvorfor er det forkert for nogen andre at bruge det? Svarte mennesker er rigtige gode til at kræve, hvad de føler, de fortjener. Lad os se det: Ingen i live var i dag slave. Vælg jer selv og fortsæt med livet. Sorte var ikke de eneste slaver i historien, men de andre løb er vokset og virkelig overvinde. Wyoming Equality State bør ikke fortælle at ikke invitere Ted at tale på grund af et ord, Moncler Outlet Online du nu finder offensiv. Efter at have offentliggjort artiklen. Ytringsfrihed er en amerikansk ret! Før du mærker mig en racist, er jeg ikke en. Jeg er bare syg for folk som om du tager det på dig selv at mærke folk som sådan. Et ord gør dig ikke racistisk. Hvilket ord kommer også til at tænke, når du ser N-ordet? Det er helt sikkert, at det er selve ordet, du ikke vil have folk at sige. Du lægger større vægt på det og giver sorte præcis, hvad de vil have mere opmærksomhed på ‘deres’ undertrykkelse. Jeg har en meget blandet race familie og tolererer ikke ægte racisme. Jeg vil gerne høre, hvad Ted har at sige. Din redaktionelle får mig til at høre ham.

Her er nogle kommentarer fra Mr. Nugent:

4) Også om præsident Obama forårsager Obama-administrationen en ‘magtkamp mellem de forskellige racer’ på samme måde som de begivenheder, der gik forud for holocausten.

5) henvist til præsident obamas supportere som: ‘pimps whores velfærd brats deres sjæleløse tilhængere hav [sic] en præsident at ødelægge amerika.

6) Han sagde om borgerrettigheder ledere Jackson og Sharpton siger, at de taler i ‘Ebonic Mumbo Jumbo.’

7) Han sagde, ‘rigtige amerikanere’ arbejder hårdt, spiller hårdt, hvide Motheg St Kickers, der er uafhængige. ‘

Det er blot nogle få kommentarer. Ja, han har ret til at sige disse ting, men har han ret til at sige dem? Han er en ægte fersken.