Giv stemmer baseret på McConnells tomme løfte

Giv stemmer baseret på McConnells tomme løfte

Entralgo skriver: ‘Senatet vil ifølge Minoritetsleder Chuck Schumer (D NY) stemme for en regning om at genåbne regeringen på mandag og finansiere den i tre uger.’ Han Senat ifølge Minoritetsleder Chuck Schumer (D NY), vil stemme for en regning for at genåbne regeringen på mandag og finansiere den i tre uger.

‘Vi vil stemme i dag for at genåbne regeringen for at fortsætte forhandlinger om en global aftale med forpligtelsen om, at hvis en aftale ikke er nået den 8. februar, vil senatet straks fortsætte med at overveje lovgivningen vedrørende DACA,’ sagde Schumer.

Afstemningen kom efter et morgenmøde, hvor hoved senatorer, hovedsagelig moderate, mødtes med lederskab for at indgå en aftale.

‘Det er i vid udstrækning klart, at senatet ikke kan gøre fremskridt på nogen af ​​disse afgørende punkter, indtil regeringen genåbnes’, siger flertalsleader Mitch McConnell (R KY) på senatfirmaet mandag morgen. ‘Vi er nødt til at gå videre og den første trin slutter afbrydelsen. Det er tydeligt, at denne regeringens nedlukning ikke gør noget, absolut intet, for at skabe bipartisan fremskridt med de problemer, som det amerikanske folk bryr sig om. ‘

Men kompromiset hænger på intet mere end et løfte, som McConnell vil følge med på hans hensigt om at få en DACA-løsning inden marts-fristen. Det betyder ikke meget. Han gav samme løfte til Jeff Flake i december for at vinde sin stemme om skattelovgivning.

Senator Tom Cotton (R AR), der har hardt syn på indvandring, sagde, at han ikke havde hørt noget nyt i hvad McConnell siger om indvandring, ud Moncler Sale over hvad han har sagt flere gange i uger. Hvis Parlamentet ikke overvejer lovgivningen, eller stemmer mod lovgivningen vedtaget af senatet, vil det ikke have nogen indvirkning på de 800.000 unge, hvis liv nu er i limbo.

På trods af dette sagde Schumer på senatfladen kort før mandagens afstemning, at der er en ‘rigtig vej’ frem for at få en todelt DACA-løsning.

‘Jeg’ er sikker på, at vi kan få 60 stemmer i senatet til en DACA-regning. Og nu er der en rigtig vej for at få et lovforslag på gulvet og gennem senatet, ’sagde Schumer.’ Det er en god løsning, og jeg vil stemme på det. Jeg er utrolig taknemmelig for den topartige gruppe, der er kommet sammen i de seneste dage for at forny indvandringsdebatten med en følelse af uopsættelighed. ‘

McConnells talsmand gjorde det klart, at han ikke accepterer at stemme om nogen specifik lovgivning, blot en proces, der kunne ende i dødvande.

Bemærk: Alle rapporter, der siger, at McConnell lovede at afholde en stemme om ‘DREAM Act’, er forkert. Selv sen Dick Durbin (D IL), en vokalforkæmper for indvandrere i senatet, blev angiveligt overbevist af McConnells løfte.

Nogle demokrater, da aftalen havde vundet over godkendelsen af ​​Durbin, fulgte hans ledelse.

Rep. Yarmouth (D KY) på CNN siger, at han hørte Durbin er ok med McConnell-løftet: ‘Vi hørte, at Dick Durbin fra Illinois har aftalt det.’

I mellemtiden Moncler Udsalg er skæbnen på 800.000 DACA-modtagere i balance. Ved den 5. marts frist for at forny programmet, som blev afsluttet af præsident Donald Trump i september 22.000, vil indvandrere have mistet deres DACA-beskyttelse. Efter den 5. marts deadline vil tusindvis flere miste deres beskyttelse hver dag.