Glad eller blandet følelse

Glad eller blandet følelse

Måske er du nu gravid med dit første barn eller bare kigger op information om moderskab for sjov eller for at hjælpe en ven.

Du kan opleve følelser om det og problemer med hvordan du mener at du skal føle om det og hvordan du virkelig føler. Det er klart, at du sandsynligvis vil opleve forskellige følelser, hvis du bliver gravid:

7) Under pinlige forhold eller omstændigheder, hvorom du føler skam og frygt eller andre dårlige eller socialt akavede følelser frem for stolthed. ex: bare haft afslappet sex, men endte med at være gravid, faktisk var voldtægtoffer, men blev gravid, hjalp en gift mand med en ekstramarital affære, var med en mand, man er sikker på, at man ikke vil gifte sig, men han er sexet. Der kan have været andre elementer i en situation, der kan gøre en kvinde urolig eller ikke glad for det. Mine egne følelser under graviditeten og kort efter fødslen var ganske intense og varierede på grund af hvordan det var sket, men også bare fordi jeg er den person, jeg er. I løbet af det pågældende år eller to husker jeg, at jeg længtes efter hjertesamtaler med andre forståelses kvinder, men fandt det svært at nå ud. Jeg levede også som udlænding og var økonomisk afhængig. Jeg vandt ikke ind i, hvordan jeg følte i denne artikel.

Jeg vil først og fremmest bekræfte, at selvom du bliver moder, fortsætter du med at have værdi som en kvinde og en person i din egen ret. Selvom jeg er enig med folk, der fortaler for, at det hjælper med at lade meget af egoisme være som forælder, er jeg ikke enig med de mennesker, der virker som om en kvinde har mistet hendes ret til at leve sit Moncler Jakke Dame liv for sig Moncler Udsalg selv med sine egne mål og ønsker det øjeblik hun bliver en mor. Det er virkelig min besked til dig i dag. Du kan være en god mor og har stadig et godt liv alene.