glad for at være tilbage på Stoneman Douglas

glad for at være tilbage på Stoneman Douglas

Brandon Travinski spiser morgenmad, inden han går i skole. Hans mor, Holly, ser på. Brandon, 14 og en freshman hos Stoneman Douglas, var klar til at gå Billige Moncler Jakke Dame tilbage til skole onsdag morgen. Han ville være sammen med sine klassekammerater, selv om han vidste, at det ville være en hård dag at komme igennem. Begge hans forældre gav ham et kram, før han gik i skole med sin mobiltelefon og en vandflaske. Brandon var på tredje sal af freshman-bygningen under optagelsen. Stoneman Douglas High School-studerende ledes tilbage til campus for deres første dag i klassen siden den 14. februar skytte, der tog livet af 17 af deres klassekammerater og lærere. Det var en følelsesladet dag for dem, men de fleste var Billige Moncler Sale glade for at være tilbage.

Brandon Travinski spiser morgenmad, inden han går i skole. Hans mor, Holly, ser på. Brandon, 14 og en freshman hos Stoneman Douglas, var klar til at gå tilbage til skole onsdag morgen. Han ville være sammen med sine klassekammerater, selv om han vidste, at det ville være en hård dag at komme igennem. Begge hans forældre gav ham et kram, før han gik i skole med sin mobiltelefon og en vandflaske. Brandon var på tredje sal af freshman-bygningen under optagelsen. Stoneman Douglas High School-studerende ledes tilbage til campus for deres første dag i klassen siden den 14. februar skytte, der tog livet af 17 af deres klassekammerater og lærere. Det var en følelsesladet dag for dem, men de fleste var glade for at være tilbage.