Glad National Wine Drinking Day

Glad National Wine Drinking Day

Vidste du, at vin har nogle sundhedsmæssige fordele?

Mayo Clinic rapporterer, at rødvin har noget i det, der hedder ‘resveratrol’, der kan være godt for dit hjerte. Forskere med Mayo Clinic siger, at antioxidanter og alkohol i rødvin hjælper med at forhindre hjertesygdomme ved at øge HDL-kolesterolet (også kendt som ‘godt kolesterol’) og beskytte arterierne mod skade.

Resveratrol kommer fra druenes hud. Fordi rødvin er gæret med disse skind længere end Moncler DunJakke hvidvin, har den mere resveratrol. Hvis en person ønskede fordelene ved resveratrol uden at drikke vin, kunne han eller hun prøve at spise druer eller drikke druesaft. Mayo Clinic foreslår, at røde og lilla druesaft har nogle af de samme hjertehelsevinster som vin.

Ifølge CNN foreslår forskning på hjertesundhedsfordelene ved alkohol, at andre drikkevarer, som øl Moncler Sale og hård spiritus, giver de samme fordele.

Samtidig vil lægerne ikke opfordre nogen til at begynde at drikke alkohol, fordi for meget kan være skadeligt.

Så hvor meget er for meget? Og hvad betyder moderat?

Centrene for sygdomsbekæmpelse rapporterer 88.000 dødsfald i USA forårsages hvert år af overdreven brug af alkohol. Forskere med CDC definerer ‘moderat drikking’ som op til en drink om dagen for kvinder og to drikkevarer om dagen for mænd og kun for voksne i alderen 21 år og ældre. Dette er ikke beregnet til brug som gennemsnit over flere dage, men kun mængden forbruges på en enkelt dag.

En drink er defineret som en drink indeholdende 14 gram (.6 ounces) ren alkohol. Det ville se ud:

12 ounce øl (5% alkoholindhold) .8 ounces maltlud (7% alkoholindhold)

5 ounce vin (12% alkoholindhold)

CNN rapporterer, at brugen af ​​at drikke vin kan være startet i 3000 f.Kr., da egypterne brugte vin som en form for medicin. i 2007 viste en undersøgelse, at vin kunne hjælpe med at bekæmpe hulrum. For en komplet historie om vin og dens sundhedsmæssige fordele, klik på linket knyttet til denne historie.