Gladys Davis Dødsrunen

Gladys Davis Dødsrunen

Gladys Hale Davis, 95, New Albany, døde 31. august 2012 hos Dogwood Plantation Assisted Living i New Albany. og Janie Hale. Daniel High School i 1934. Hun var gift Moncler Outlet Online med John M. Davis, der førte hende ihjel i 1988.

Hun var medlem af Hillcrest Baptist Church i mange år. og Business Women’s Club. Hun fungerede som Chief Clerk for Selective Service Board under Anden Verdenskrig. Hun gik fra Union County School System efter 24 år på Central Office ved Courthouse. Hun spydte starten på New Haven Center for særlige behov Voksne og tjente som frivillig der i 49 år. Hun blev hædret i juli 2009 med en fest, der deltog af mange taknemmelige deltagere og deres familier, hvor hun modtog en plakat og en proklamation fra New Albany Mayor Tim Kent.

Hun overleveres af hendes søn Johnny Davis (Carolyn) og barnebarn Joe M. Davis (Jennie) af New Albany, hendes barnebarn Dawn Davis Carson (Jeff) Moncler DunJakke fra Hernando og to børnebørn Katie Davis og John MacGregor Davis i New Albany.