Glenbard East har historisk basketball finish

Glenbard East har historisk basketball finish

Rams lukkede deres største basketball sæson i skole historie ved at afslutte tredje i Illinois High School Association klasse 4A state turnering lørdag på Carver Arena i Peoria. De sluttede 28 4 og kvalificerede sig til statsturneringen for anden gang i skolens historie. Den Moncler DunJakke første kom i 1964.

De tabte til eventuel mester Chicago Simeon, 56 53 i semifinalerne fredag, men genvandt for en 57 50 triumf over Normal Community i tredje kamp.

Hill sagde de tidlige forudsigelser hjalp med at gnist hans hold.

førte os til dette punkt, sagde han. Den tid vi tabte, ville medierne sige, at vi ikke kunne gøre det. Det motiverede os bare. Vi havde en sult over os selv. Rams åbnede sæson 11 lige sejre, før de faldt til Peoria Notre Dame, 78 64, i finalen af ​​State Farm Classic i løbet af ferien.

De ramte et par stykker i midten Billige Moncler Sale af ​​januar, da de tabte to ud af tre spil til Proviso East, 65 59, og Benet Academy, 75 51.

Men de fik det sammen igen den 28 januar med en 69 57 sejr over Wheaton Warrenville South for at åbne en 12-vindende strejke på vej ind i Peoria.

Hill var rødt varmt på vej ind i playoffs, herunder en 34 point præstation mod Naperville Central i regional action og 32 point mod Rockford Auburn i super sektionen.

bare forsøger at gøre mit bedste for at gå derude og hjælpe mine holdkammerater, sagde Hill. spiller ingen rolle, hvis jeg scorer point eller forsvarer. Hvis jeg skal gøre det scoring, forsøger jeg mit bedste for at gøre det. Medlemmer på Rams state roster omfatter Dante Bailey, Kevin Priebe, Tyree York, Patrick Walsh, Steve Kinney, Joe Plimmer, Marcel Cooper, Marvin Grant Clark, Kendall Bridges, Zach Miller, Evan Peterson, Tahron Harvey, Bryant Westbrooks og Cody Kitahata.