Glendale Fighting Club s Manny Gamburyan falder hårdt

Glendale Fighting Club s Manny Gamburyan falder hårdt

LAS VEGAS Manny Gamburyan kunne godt have vendt sig til en af ​​hans mere inspirerede forestillinger lørdag aften på UFC 168 på MGM Grand i Las Vegas.

Hans slående holdt op, han fik sin andel af takedowns og han gik til indlæg.

Men modstanderen Dennis Siver var simpelthen lidt bedre i alle aspekter, da Siver besejrede Gamburyan via Moncler Outlet Online en tre-enstemmig beslutning med 29 28 point over hele linjen i deres fjervægtskamp.

Gamburyan (13 8), som blev hjørnet af Glendale Fighting Club Edmond Tarverdyan, George Bastrmajyan og Andy Derminjian, havde en to kampvindende strejke snappet af Siver, den syvende rangerede UFC fjervægt. Gamburyan sagde også at han skadede sit ben i første runde og hæmmer hans præstation fremad.

Gør mit knæ dårligt i den første runde, sagde Gamburyan. gik ind for en takedown og jeg følte det twist og derefter give. Det var en gnidende skade fra træningslejr, der kom til forkant igen. Det var meget svært for mig at flytte og forsvare efter det.

var en meget vigtig gevinst for mig, Moncler Outlet Online for sidste gang jeg kæmpede i Las Vegas tabte jeg, sagde Siver. virkelig ønskede at vise UFC fans hvad jeg kunne gøre derude, men spilplanen gik ikke præcis, hvordan vi planlagde. Strategien var at holde det på fødderne og bevare min afstand. Stadig kunne vi trække en sejr, så jeg var tilfreds med resultatet. virkeligheden udstillede begge krigere deres rundt spil og kampen, som blev fjernet på Fox Sports 1, blev bundet på kortene i tredje runde. Siver brugte en takedown, et bageste nøget choke forsøg og stabil jorden og pund til afgørende at vinde runden og kampen, dog.

I første runde tog Gamburyan midten af ​​ottekantet og Siver hurtigt etablerede spark for at få afstand. Ikke længe efter gik Gamburyan ind med rettigheder og løfter, men ingen landede med betydning.

Gamburyan rykkede ind igen og tog ham ned med et bensøbe og landede nogle hammerfists. Fra sin ryg arbejdede Gamburyan til en armbar, før Siver flyttede ind i hans vagt. Efter nogle Siver jorden og pund, arbejdet Gamburyan det tilbage til fødderne.