Glendale s Edmond Tarverdyan er ikke længere en hemmelighed for at kæmpe verden

Glendale s Edmond Tarverdyan er ikke længere en hemmelighed for at kæmpe verden

læring, sagde tarverdyan. se på Tate kampen, hun så godt ud, og hun greb hende med en dejlig højre hånd, som Tate var ved at komme ud på hendes fødder. der har været tale om, at Rousey slår til kroppen bliver et dødbringende våben i gymnastiksalen.

få bokse verdensmestere herinde, piger, hun slipper folk med 14 ounce handsker, sagde Tarverdyan.

Det er dog ikke bare Rousey. Og det er ikke kun hans evne til at træne på træning, da Tarverdyan, en tidligere muay-thailandsk fighter, der har en 2 0 MMA-rekord, har været i stand til at kæmpe krigere med forskellige MMA-baggrunde til sejr, om det er med wrestling, grappling eller slående stilarter.

Gennem sin karriere har Tarverdyan enten ledet eller assisteret i træning af blandt andet boxere Hovhannisyan, Gapo Tolmajyan, tidligere tre division verdensmester Vic Darchinyan og Vanes Martirosyan, samt MMA-krigere Alberto Crane, Jared Papazian, Roman Mitichyan, Manny Gamburyan og senest en voksende stab af kvindelige krigere i Shayna Baszler, Jessamyn Duke og Marina Shafir.

Gamburyan var 1 1 i UFC i 2013 med Tarverdyan som hans førende hjørne mand, Moncler Outlet Online Baszler vil lave sin længe ventede UFC debut i april, Duke lavede en vellykket UFC debut i december og Shafir gik 2 0 i amatørkampe i 2013 under Tarverdyan, vandt hendes seneste kamp søndag og vises ledet til pro rangerne.

Jeg har virkelig lagt meget tid på dem, sagde Rousey om Baszler, Duke and Shafir.

Efterfulgt af World MMA Awards på fredag ​​efterfulgte Team Alpha Mand Duane Ludwig som Tompkins Coach of the Year blandt et felt, der også omfattede Henri Hooft, Ray Longo, Andre Pederneiras og Duke Roufus. Der er nogle, som tror Tarverdyan, berettiget til en nominering .

føler, at han skulle være blevet nomineret til alt og mere, sagde Rousey, som blev udnævnt til kvindelig jager på året. virkelig tror han absolut ikke får nok kredit. Selvfølgelig, at forsøge at afbalancere træning en voksende afgrøde af krigere er tidskrævende i betragtning af den personlige opmærksomhed, som en højtstående konkurrent skal have succes.

skal lægge den individuelle opmærksomhed, hvis du vil have en top-niveau atlet, sagde Tarverdyan, der tilføjede Darchinyan sandsynligvis vil lave sin MMA Billige Moncler Jakke Herre debut og træne under Tarverdyan at gøre det.