GMN glæder sig over Amy Adamle som nyhedsanker

GMN glæder sig over Amy Adamle som nyhedsanker

yderst begejstret for at slutte sig til det vidunderlige Good Morning Northland team, og jeg ser frem til at arbejde hårdt for at fortsætte sin stærke tilstedeværelse, sagde Amy. føler mig heldig at have denne mulighed for at arbejde sammen med Taylor Dayton, kende Northland-samfundet endnu bedre og starte min Moncler DunJakke dag med dem hver morgen. Direktør Steve Goodspeed sagde, at Amy vil være en god form for morgenen. være klar til at hilse på folk, så tidligt om morgenen, skal du have den rigtige personlighed flere vækkeure! Goodspeed tilføjet, ved, at seerne nyder at starte deres dag hver morgen ved at få de seneste nyheder fra Amy. voksede op i Stillwater, Minnesota og graduerede med en grad i journalistik fra University of Minnesota Twin Cities. I sin fritid elsker Amy at rejse, prøve nye restauranter og tage en god koncert. Hun har nydt udvidelsen af ​​sin udendørsside i Northland og ramt stierne. Hun elsker også sport, og efter at have ankommet som en dedikeret Gopher-fan, har hun lært at dele denne troskab med Bulldogs.

De vigtigste ting i Amy liv er hendes venner og familie. Hun taknemmelig for al den støtte hun havde undervejs og er begejstret for denne næste fase i sin journalistikkarriere.

Amy overtager ankerbænken fra Maarja Anderson, der havde stillet Billige Moncler Sale positionen i over tre år, før han blev medlem af Visit Duluth og påbegyndt en mere sund plan tidligere i måneden.