god morgen

god morgen

Højesteret i Romer v. Evans slog ned, 6 3, en Colorado-foranstaltning, der forbyder love, der beskyttede homoseksuelle mod forskelsbehandling.

For fem år siden: Et to-dages NATO-topmøde hostet af præsident Barack Obama åbnet i Chicago. Tusindvis af demonstranter marcherede gennem downtown Chicago, hvor der blev sendt klager over krig, klimaændringer og en lang række andre klager. Abdel Baset al Megrahi, 60, den eneste mand, der blev dømt i forbindelse med bombningen af ​​Pan Am Flight 103 i 1988, døde Moncler DunJakke i Tripoli, Libyen. Robin Gibb, 62, der sammen med sine brødre Maurice og Barry definerede disco æra som en del af Bee Gees, døde i London. Hemmelige Tjenestemand skød en mand med en pistol, der havde henvendt sig til et kontrolsted uden for Det Hvide Hus og nægtede at vende sit våben; Jesse Olivieri fra Ashland, Pennsylvania, blev senere dømt til otte måneders indespærring. Den israelske forsvarsminister Moshe Yaalon annoncerede sin opsigelse og sagde, at regeringspartiet var blevet overtaget af ‘ekstremistiske og farlige elementer’, og at han ikke længere stolte på premierminister Benjamin Netanyahu Skuespiller Anthony Zerbe er 81. Skuespiller David Proval er 75. Sanger skuespiller Cher er 71. Skuespiller komiker Dave Thomas er 69. Rock musiker Warren Cann er 67. Senere Mike Crapo, R Idaho, er 66. Tidligere New York Gov. David Paterson er 63. Skuespiller Dean Butler er 61. TV-radio personlighed Ron Reagan er 59. Rockmusikeren Jane Wiedlin (The Go Go’s) er 59. Skuespiller Bronson Pinchot er 58. Sanger Susan Cowsill er 58. Skuespiller John Billingsley er 57. Skuespiller Tony Goldwyn er 57. Sanger Nick Heyward er 56. Tv-personlighed Ted Allen er 52. Skuespillerinde Mindy Cohn er 51. Rockmusikeren Tom Gorman (Belly) er 51. Skuespiller Gina Ravera er 51. Skuespiller Timothy Olyphant er 49. Race car driver Tony Stewart er 46. Rapper Busta Rhymes er 45. A ctress Daya Vaidya er 44. Rockmusiker Ryan Martinie er 42. Skuespiller Matt Czuchry er 40. Billige Moncler Sale Skuespillerinde Angela Goethals er 40. Skuespillerinde sanger Naturi Naughton er 33. Landsangeren Jon Pardi er 32.