Goldcorp kan købe Shania Twain Center

Goldcorp kan købe Shania Twain Center

Timmins byråd stemte enstemmigt mandag aften for at få Shania Twain Center (STC) og Gold Mine Tour (GMT) erklæret som overskydende til byens behov og dermed tilgængelige for salg. Byen afsluttes officielt i midten i slutningen af ​​januar. Det blev afsløret i en erklæring, der blev læst af borgmester Tom Laughren, at byen nu er i forhandlinger for at få Goldcorp Porcupine Gold Mines til at købe bygningen. Borgmesteren sagde, at det er for tidligt i processen til at diskutere den mulige pris eller andre vilkår for salget, idet man siger, at erklæringen om overskudsejendomme kun var det første skridt i processen. En af dem, der kiggede på byrådets procedurer, var mandag Tracy Hautanen, den tidligere leder af centret . Hautanen, som havde været med centrum fra åbningsdagen, er nu ansat direkte af Shania Twain som driftsleder for Twain børns velgørenhed kendt som Shania Kids Can.Hautanen var diplomatisk i sit svar på, hvordan hun føler at centret er lukket ned . Kan sige, at det lukkes af byen, men hvis du lytter til, hvad borgmesteren sagde i dag, er byen stadig meget opsat på Moncler DunJakke at have hendes memorabilia rundt om i samfundet, og byen skal gøre lige ved det, og hun (Twain) er meget komfortabel med hvad byen gør, sagde Hautanen. Hun sidestepped noget spørgsmål om, hvordan hun følte sig om byen, der sælger fra bygningen eller muligheden for at centret kan blive revet ned. ved hvad det er en smuk bygning, men det er ude af min kontrol, sagde hun. I årenes løb købte centret en betydelig samling af memorabilia, herunder Grammy Awards, Juno Awards og personlige ting og scene kostumer, der langt oversteg andre individuelle personlige samlinger af musik celebriti es som dem, der vises på Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland. Men argumentet mislykkedes for Timmins, som det viste sig i årenes løb, at turister ikke var villige til at rejse til denne by for at se attraktionen. Timmins Times spurgte Hautanen hvorfor det aldrig skete, at centrum blev tiltrækningen, som det var håbet på at være. Det var svært at sige. Folk vil have mange forskellige svar på Moncler Sale det spørgsmål. Jeg kan sige, at vi gjorde vores allerbedste, og det er det nu, sagde Hautanen og tilføjede, at hun var glad for, at byen fortsat vil have Shania Twain-skærme i endnu ikke annoncerede steder i Timmins. Centret blev bygget til en pris på 6 millioner dollars og åbnede på Canada Day i 2001. De fleste af omkostningerne blev betalt af provinsen. Mange kritikere mumlede, da Twain ikke kunne deltage i gala-åbningen af ​​centret. Det hjalp det med, at der var mange nej ordførere, der var imod projektet lige fra starten. Det var sådan, at på det tidspunkt, hvor centret blev åbnet, kommenterede en deejay fra en toprangeret radiostation i Los Angeles, at det forundrede sig, at der var så mange negative mennesker i Timmins, Ontario. Laughren sagde beslutningen mandag aften fulgte den omfattende turisme rapport udarbejdet af PKF Consulting i 2011, der sagde, at byen kunne udvide operationerne, det kunne reducere operationerne, eller det kunne holde status quo, hvorved byen betalte omkring $ 300.000 om året for at holde STC i drift. Borgmesteren sagde, at byen overvejede mulighederne for at udvide centret og styrke marketingkampagnen, men da disse muligheder blev vejet imod udfordringerne, blev det set, at beslutningen om at sælge attraktionerne er den bedste beslutning generelt. Han sagde, at byen også kiggede på Goldcorp pit minedrift plan og så at midten var så tæt på pit, minearbejdet kunne faktisk være interesseret i køb.Laughren understregede, at det var byen, der gik til Goldcorp, ikke t han anden vej. Når Timmins Times spørger, om byen måske står over for kritik for at være kortsynt i beslutningen om at sælge faciliteterne, sagde Laughren, at beslutningen var omhyggeligt gennemtænkt. Jeg synes virkelig, hvad dette er, er en, du ved, tid til retningsændring. Jeg tror, ​​at når man kigger på attraktioner i almindelighed i hele Nordamerika, kæmper de alle sammen. Jeg tror, ​​at der er mulighed for bedre turisme til byen Timmins fremad, svarede borgmesteren. Laughren tilføjede, at han er sikker på, at der vil være mere offentlig støtte til beslutningen, når byadministrationen gennemfører forhandlinger med Goldcorp. Han sagde, at der absolut vil blive gjort en indsats for at genoprette omkostningerne ved at bygge centret. Laughren kunne ikke sige, om Goldcorp kunne holde bygningen som en slags kontorfacilitet eller nedrive centrum for at gøre miner minedrift mere let og overkommelig.