Golden Bears drop en overtids thriller på Foote Field

Golden Bears drop en overtids thriller på Foote Field

Denne måtte være ødelæggende for University of Alberta Golden Bears fodboldhold.

Et stort slag i tarmen ville være en anden måde at beskrive det på.

Kampen for at blive i Canada West playoff-billedet kæmpede Alberts, kæmpede og klappede sig tilbage to gange mod Regina Rams, men tabte i hjerteskærende mode 58 55 i dobbelt overtidstab lørdag eftermiddag på Foote Field.

Daniel Scraper 26 gårdsplads mål forseglet sejren til Regina øjeblikke efter Brett Arthur 41 værftet forsøg klamret af oprejst.

Begge hold lovovertrædelser satte på et show, da de kombinerede for 1.193 meter forseelse.

Bears quarterback Brad Baker havde en karriere dag kaster for 437 yards og fire touchdowns og tre aflytninger, mens regerende Hec Crighton pris vinder Noah Picton kastede for 387 yards og fem TDs og en aflytning.

Bears and Rams løbende rygter havde dominerende dage. Bears femte år tilbage Ed Ilnicki havde 201 yards på 32 bærer og to touchdowns, mens Atlee Simon registrerede 206 yards på 25 bærer og en touchdown, han fangede også fem passerer til 59 yards og to touchdowns.

Bears rookie-modtager Nathan Rowe havde ni fangster for 230 yards og to touchdowns i tabet.

spillede deres hjerte ud og jeg er så stolt af dem. Det gør virkelig ondt at tabe på denne måde, sagde Bears hovedtræk Chris Morris. forlod alt på banen. Jeg føler for gutterne. Jeg tror vi kan lege med nogen i dette land. Vi har en udenfor chance for at komme ind i dansen (playoffs) her, og vi kommer ikke til at afslutte. helt sikkert hasn været i bjørnenes ordforråd hele årstid. På trods af en 1 5 rekord viste Bears meget hjerte for at kæmpe tilbage fra to store Regina-ledere i anden halvdel.

De havde fem dyre omsætninger, men de fandt en måde at sparke et 39-yard feltmål i de døende sekunder for at sende spillet til overarbejde.

Alberta sprang ud til en 18-årig ledelse tidligt i andet kvartal, men et par aflytninger fra Baker og en fumler af Rowe på en vende tilbage, og den højt drevne Rams-forseelse ledet af Picton gik på Billige Moncler Sale arbejde og ledede Bears 28 19 på halvleg.

En anden Bears omsætning på deres første køretur til at starte anden halvdel øgede Regina føre til 16, efter Simon fem gård TD fangst.

Men bare 3:32 senere bundet det på 35 35 efter Rowe second TD og Tylor Henry første touchdown af året.

havde for mange omsætninger, og vi indeholdt deres løbsspil meget godt, sagde Morris.

var en stor del af spillet. Med deres kvalitet på quarterback måtte vi styre deres løbsspil, og det gjorde vi godt nok. Når begge hold spiller det godt, gør disse fejl dig. tog en anden dobbeltcifret bly efter et Scraper 34-yard-feltmål gjorde det 48 36, men Ilnicki en gård TD kørte med 1:26 venstre gjorde det 48 45.

Efter et stort stop ved Bears forsvar ramte Arthur et 39-mands feltmål for at sende spillet til overarbejde.

Picton fandt Simon for en syv gård TD videregive Rams første besiddelse i overarbejde. Alberta reagerede med Ilnicki anden TD runde af spillet, men det kom efter nogle dramatik.

Bears var på midtbanen og havde brug for 21 yards bare for at få en første ned, og Baker forbundet med Rowe for en 41 yard fremhævning spole fange for at få den første ned og holde spillet i live.

Fyre kommer aldrig tilbage, sagde Morris. vil kæmpe hårdt og aldrig afslutte. Vi har gjort det hele året. Jeg udfordrer nogen i år for at fortælle os, da vi foldede. Vi spillede nogle dårlige fodbold til tider i år, men en ting vi aldrig har gjort er at give op. tab slår sikkert Bears playoff chancer, men med to spil tilbage, bears aren giver op håb endnu.

De bliver nødt til at vinde ud mod Saskatchewan og Calgary for at få en chance.

børn kæmper for at opbygge dette program i noget, som vi stolte af, sagde morris.

se disse unge mænds karakter og de fortsætter bare med at arbejde, og vi skal bare finde en måde at få det til at ske. Vi tager vores bedste skud på disse næste to spil. TUSENTE YARDS: Ilnicki blev den første Bjørner, der kørte tilbage i 13 år for at skynde sig for over 1.000 meter. Han har tilbage til Billige Moncler Jakke Herre 200 + rushing spil og leder Canada West med 1.030 yards og otte touchdowns.