Golden diskuterer 2013 underskrivelse af klassen Canes

Golden diskuterer 2013 underskrivelse af klassen Canes

Blandt de første spørgsmål blev spurgt, om Canes blev gjort. Gyldent svar: ‘Jeg kan virkelig kommentere en bestemt historie percolating. Men vi kan have plads til en mere, men det om det.’

Spurgt om rapport, at løbende træner Terry Richardson forventes at blive ansat af Jaguarerne, Golden sagde, at det var et problem, han stadig måtte diskutere med sin assistent. erklæring: ‘Det var en klasse, vi var stolte af. Det var en klasse, vi virkelig måtte kæmpe hårdt for. Jeg tror det ikke noget, nogen uden for dette rum forstår, hvad vi gjorde op mod hele året, kæmp for denne klasse. vores træner for ikke at gøre nogen undskyldninger, hænger derinde og indfører en klasse, der ikke kun er fremragende, men et godt kompliment til den klasse, der spillede så godt og så ofte for os for et år siden. ‘

‘Vi begyndte at målrette 16 fyre, hvilket er et rigtigt lavt tal, hvoraf nogle er delvist på grund af de selvpålagte sanktioner. Så det var et stramt nummer til at begynde med. Men da du bryder det ned, søger vi efter en big time pro style quarterback og jeg tror vi fik det bedste, hvis ikke det bedste i Kevin Olsen. Vi begyndte at kigge efter en modtager i denne klasse og det hårde, når du i South Florida og du må lade nogle af de bedste gå men vi følte, at vi fik den bedste her i Stacey Coley. Det var en rigtig god oplevelse for os. Han var en af ​​de mere flydende modtagere vi set i lang tid. Vi søgte at få en til to løbende ryggen. stadig usikker på Eduardo Clements fremtid på grund af hans skade, men det tal blev sat på en eller to baseret på det. Vi havde brug for en stor ryg og bragt ind Gus Edwards og føler, at Gus opfylder det med 6 1, 230 pounds, en fyr der kan løbe mellem tacklerne. Vi søgte at få to stramme ender, og det gjorde vi. Jeg tror, ​​at vi har to af de bedste i landet. Vi fik en af ​​de bedste i junior college i Beau Sandland. Han 6 4, 255 pund. Han her lige nu. Og Standish Dobard, også i denne klasse fra Louisiana to store tidige stramme udsigter og rigtig stolt af coach Caroll. Vi søgte at få tre offensive linemen. Vi fik Alex Gall fra Moeller High School, Hunter Knighton, som vil spille center eller vogte for os, og vi er virkelig glade for Sunny Odogwu.

‘På defensiv side forsøgte vi at få to defensive slutninger, og jeg tror, ​​at vi har opnået det. Nr. 1 en pass rusher på den åbne side. Al Quadin Muhammad fra Don Bosco Forberede vi, at han var en af ​​de førende passerer rushers i landet. Han 6 3 1/2, 240 pund, lang, ujævn, animeret, spiller med lidenskab. Den anden unge mand, jeg lige så begejstret for Ufomba Kamalu, 6 5, 275 pund også et defensivt endeperspektiv. Vi havde brug for nogle med lidt mere modenhed så vi gik til Butler Community College for at få Ufomba. Vi ønskede at få tre eller fire linebackere i denne klasse og selvfølgelig savnede vi en meget eftertragtet ung mand lokalt, men vi fik Jermaine Grace, som var den bedste linebackers, en af de førende to linebackere i staten Florida.Vi fik også Devanta Bond, en sam linebacker fra Sierra Community College og Alex Figueroa indskrevet med os i midten af ​​året. Vi fik tre af de firer behov. Vi forsøgte at få tre defensive rygter og vi føler vi har to fyre, der er bevist defensive ryggen i Artie Burns, der kan spille hjørne eller sikkerhed, og Jamal Carter. Vi har også en fyr i Ray Ray Lewis, som kan spille hjørne, slot modtager eller løbe tilbage. Det var vi begejstret for. Der er ingen tvivl om, at vi mistede vores defensive tackle og at noget vi skal adressere her fremad. Jeg synes, det burde give dig overblik over klassen, fordi du kan blive fanget i numrene. Vi tog 23 eller vi tog 28 fyre. Vi tog 32 sidste år. Vi er meget tilfredse med denne gruppe. Ud af de sidste to år har 30 af 48 eller 63 procent hagl fra staten Florida. Jeg synes vi er helt klar over det. ‘

Hvor bekymret er du om defensive tackle stedet?

‘Vi vil have nogle muligheder der. Igen er det hvad det er. Du vil blive derinde hos de bedste børn i landet og nogle gange vinder du og nogle gange taber du. Gås Edwards i dag, Stacy Coley og Jermaine Grace, det er tre store fodboldspillere, vi er kommet ned i strækningen. Vi er i en virksomhed, hvor alle fokuserer på gutterne, som du ikke fik. Men virkeligheden er at sikre, at de fyre, du får, hjælper dit program, så sørg for at de passer. I dette tilfælde fordi vi var så stramme på tal igen, det er lige så stramt som muligt fra fodboldstandpunkt. Vi er glade for de fyre, vi endte med at få i dag. ‘

Du tabte Jedd Fisch, tilføjede Mario Cristobal sent. Hvordan har det påvirket ting?

‘Jeg tror det gør. Der er ingen tvivl om relationer, der er dannet, og så opløser Billige Moncler Sale sig selvfølgelig på forskellige tidspunkter. Jeg tror, ​​at det pales i forhold til det, vi stødte på fra den rene sky eller tilstedeværelsen af ​​ordet sanktioner. Det forhåbentlig kan vi blive løst her i den nærmeste fremtid og fortsæt. Vi havde en junior et par uger tilbage. Vi har en anden juniordag lørdag. Det er vores tredje klasse, hvor vi skal håndtere et ukendt. Så længe vi har vidst, kan vi alle klare det. Det ukendte er, hvad der dræber os. Det ukendte er, hvad der tillader os at blive udsat for angreb. ‘

Du har kun underskrevet fem børn fra Florida guys, fire fra South Florida. Er det det du vil?

‘Det var klart, at jeg ville have elsket at slå på et par mere i dag, jeg tænker ikke på noget spørgsmål. Igen, det var bare den måde det fungerede ud. Vi havde brug for stramme ender. Hvis der var 10 stramme ender fra her nede på steder, så ville jeg være bekymret.Vi gik ud af staten for at få en quarterback.Vi gik ud af staten for at få offensive linemen.Jeg er ikke usædvanlig.Jeg prøver altid at se på forskellige rosters og sørg for at vi gør ting på den rigtige måde. 2001 [nationalmester ] roster var 55 procent i staten. Resten var ude af staten. Vi ligger mellem 57 og 60 procent. Jeg kan godt lide at bo på 60 65, 70 procent. Men igen kan du altid forudsige, hvordan det kommer til at vise sig. ‘

Så du opererede på behov base?

‘Det måtte være. Med 16 17 pletter drejede det sig om behov.’ Selvfølgelig ned i strækningen her i dag tabte vi et par Florida-børn, du vil ikke få dem overhovedet. Men jeg kan virkelig godt lide gutterne, vi bringer ind. ‘

Var du skuffet over Miami Dade-børnene, der gik andre steder?

‘Jeg er en konkurrent som alle andre. Jeg er mere stolt af de fyre, vi fik.’ Arty Burns, Jamal Carter, Stacy Coley, Jermaine Grace er et utroligt talent. Det er bare den måde, det ryster ud nogle gange. Vi skal bare gå videre og forhåbentlig få denne NCAA ting bag os, så vi kan rulle. I øjeblikket kæmper vi med en arm bag vores ryg. ‘

Kan du tale om situationen med Booker T. Washingto og Denver Kirkland?

‘Det eneste jeg siger, og jeg tror ikke på at give det offentligt ud, så jeg går ikke til det. Igen er der en forskel mellem at trække et stipendium og ikke have nogen tilbage. Det er svært, når du kommer til dette punkt i året. det normale år, jeg kan absorbere gå over en. Men vi havde et hårdt loft i år på grund af selvpålagte sanktioner og jeg var imod det. De forpligtelser, jeg havde fået løbe på forpligtelser onsdag, torsdag og dig ud. Så det eneste jeg kan sige til det med hensyn til bare at sikre os på samme side. Jeg var imod et hårdt loft og jeg havde ikke plads. ‘

Hvor mange stipendier blev selvpålagt?

‘Kan jeg svare på dette spørgsmål? Jeg har lyst til jeg i retten. Jeg har været i dette i to år, jeg kan svare på det.’

Hvor mange børn var tavse forpligtelser og hvor mange var du sværet af det?

‘Alle af dem. At spillet vi spiller lige nu. Vi kommer ikke fra en position af magt eller gearing lige nu på grund af sanktionerne. Hvis vi kan få det løftet, bevæger vi os fremad. Det er igen vigtigt, at kommunikationen er god .Jeg tror, ​​vi har et godt forhold til gymnasietrænerne i South Florida. Vi må fortsætte med at gøre det, fortsæt med at kommunikere. Dette er bare en anomoly Jeg håber det er fordi jeg håber, at vi kan gå videre fra NCAA det er en anomoly i sådan, at dette var ude af min kontrol.Dette var ligesom sidste år, hvor vi troede vi skulle få 31 eller 32 og underskrevet 33, uanset hvad det måtte være. Du kan absorbere en. Jeg havde ikke plads til at absorbere en som vi gik ind i dag i dag og naturligvis da vi gik i weekenden i sidste weekend. ‘

Tal om følelserne af Kirkland Thomas-meddelelsen, før Coley Grace annoncerede

‘Det er ligesom gudfaren, det er den virksomhed vi har valgt. Det er det, det er det. Det er det, det er. Ikke bekymre dig om dem, du ikke får, og bekymre dig om dem, du får, kan spille og matche dine kerneværdier, de ting, du vil gøre.Jeg ved, at alle er skuffede over dem, vi fik i dag.Men vi her for at fejre Quan Muhammads og Stacy Coleys, Jermaine Graces og hvad med denne Artie Burns. Ingen taler om ham, fordi han ikke gjorde det gør et hat show. Denne fyr er superstjerne. Det var en god start på dagen. Vi havde brug for det. ‘

Var selvbegrænset på besøg?

‘Selvfølgelig i en vis grad. Jeg kan bare sige hvad.

‘Vi besøgte 27 fyre. Vi måtte selv pålægge sanktioner der.Vi besøgte 27 fyre.Hvad vores hit ratio? Det en utrolig hit ratio.Vi må ikke besøge 45 guys.Some i coaching samfund, der forstod virkningen disse Billige Moncler Jakke Herre ting skulle have til at rekruttere, og det var ikke i vores kontrol. Bare for at sige, at du tager en modtager skal sige det hele. Jeg tror, ​​vi har den bedste her nede. ‘